sábado, 18 de septiembre de 2010

3-0

NIKE-SABADELL NEWS

Bon dia senyors, avui s'ha disputat la 5ena jornada de lliga. El F.C NIKE FOOTBALL s'ha endut els 3 punts davant el seu públic, amb un resultat de 3-0.
12206 espectadors presenciaven avui el partit entre el F.C NIKE FOOTBALL i el
Pistacho mecánico F.C, partit, que a priori, semblava que seria una victoria plaçida pel Nike.
L'equip va sortir amb el següent onze inicial:
Schildknecht - Bremze, Marsol, Borras - Koszta, Martínez Tejada, Shchuko, Fersoy - Whebe, Herrera, Christiansson.
Cap allà al minut 6 ens vam avançar amb un gol de Pedro Pablo Whebe, el gol es va produïr amb una acció personal en la que va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
Al minut 10, Znedek Zymerský va rebre la tarjeta groga en simular un penal inexistent.
El partit va seguir una fase "aburrida en què no passava res, bat-i-bulls continus al mig del camp i llargues xerrades entre els jugadors i l'arbitre.
Fins que al minut 31 Latif Fersoy va culminar un gran córner centrat per Txomin Martinez Tejada amb el 2-0.
Just un minut més tard l'estadi Just Do It va enbogir quan va veure el 3-0. El gol es va produïr després d'un fort xut, el refús del porter visitant, va deixar sol a Secundino Borrás que només va haver d'empenyer la pilota.
Després d'això els jugadors van decidir tancar-se al darrere i cuidar el resultat, tot i que, no van abandonar en cap moment la 3-4-3 inicial.
Cap al minut 38, Pistacho va tenir una clara ocasiód e contraatac que va desaprofitar en
Pierre-Étienne Brébard.
Just un minut més tard Raimon Marsol va tenir el 4-0 a les botes, però va desaprofitar la clara ocasió.
En Pedro Pablo Whebe, situat a la banda esquerra, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
Al minut 42, Sergey Shchuku va rebre l'amolestaciód e l'arbitre depsrés d' una dura entrada.
Semblava que el Nike-Football podia marcar en tot moment i els aficionats arlequinats estavem d'allò més entusiasmats amb el joc de l'equip.
Es va arrivar al descans amb el 3-0 al marcador. El Nike-Football va ser qui va dur el pes del partit amb un 73 % de posesió de pilota.

Al minut 50, Davide Castagna, veient que tenia el partit controlat va fer entrar als joves "GUTI" i Leonardo Paredes per Segey Shchuku i Julio Cesar Herrera.
Peter Cristiansson casi marca un altre gol però el seu xut des de la banda dreta va ser aturat pel porter rival.
I al minut 55 va entrar el veterà Haim Frishman per Txomin Martinez Tejada.
Al minut 72 en Latif Fersoy va rebre la tarjeta groga per una entrada per darrere.
I poc després, al minut 74, Peter Cristiansson va tenir un mà a mà amb el porter visitant que no va saber aprofitar.
I al 77, Latif Fersoy, també va tenir una altre ocasió, que com els últimes es va desaprofitar.
Amb aquesta ja n'eren 5 les ocasions desaprofitades!
Al final 3-0 i victoria pel Nike!