sábado, 9 de octubre de 2010

2-8...

NIKE-SABADELL NEWS

Avui el Nike a complert els deures i ha guanyat 2-8 al mig-bot equip del Pistacho, logicament, com que s'està intentant tot per pujar s'ha jugat relaxat per estalviar pel proper partit, i tot i això, s'ha fet 139 HT Stats en un gran partit per tots els complements de l'equip. Avui s'ha batut el rècord d'estrelles de l'equip. El rècord la dut a terme Cristiansson en fer-ne 6,5! Herrera n'ha fet 5,5, Whebe 5 el seu primer cop, en fí un partidàs, que demostra el gran moment de l'equip. El jugar relaxat, logicament ha augmentat l'esperit que ha augmentat fins a pessimistes, i això deixa entreveure que en el partit contra l'Occam es pugui arrivar amb Serens. Sense cap mena de dubte de moment el pla suïcida està sortint de maravella. Però el que realment aniria molt bé, seria endur-se un puntet del partit contra l'Occam, ja que, contra el Foyetes serà molt difícil. "Avui em tret el màxim de cada jugador " ha dit en Leonardo Antunes, nou entrenador del Nike. Precisament ell i Anders Paulsson, el central recentment vingut ens han concedit una entrevista, escoltem-la:

P: Anders, com valores el partit?
A: Molt bé, sincerament avui hem jugat relaxats per augmentar l'esperit i ha sortit molt i molt bé ja que en conjunt em fet un gran partit,on gent com en Cristiansson o en Whebe han fet rècords de l'equip i personals, fins i tot jo n'he fet un!
P: Gràcies Anders, Leonardo ens podria valorar el partit al igual que ha fet l'Anders, i a més a més dir-nos com li jugarà a l'Occam?
L: Doncs valoro molt positivament la meva estrena, un 2-8 no està malament no? Tots els jugadors han fet un gran partit jugant relaxats, i en Cristiansson, l'Herrera, en Whebe, l'Anders... han batut rècords, no m'imajino que hagués passat si haguèssim jugat en partit d ela temporada... Per el partit contra l'Occam només dir que hem d'esperar clavar l'estartègia i que el nostre porter fagi el partit de la seva vida. Evidenment, també necessitariem que l'Occam fes un mal partit...
P: Leo i Anders, què us sembla en Peter?
L i A: És un CRACK, hosti, ho hem dit a la vegada!
P: Senyors, això és el que té parlar d'un jugador que acaba de batre el rècord d'estrelles en un equip. En fí, no els molesto més, Adéu i gràcies per l'entrevista.
L i A: Gràcies a vostés...

Els gols d'aquest partit els han fet:

0-1 Secundino
0-2 Laimis
0-3 Paredes
1-4 Secundino
2-5 Txomin
2-6 Herrera
2-7 Whebe
2-8 Peter Cristiansson

Avui també s'ha disputat entre els dos primers calssificats, Occam i Foyetes, que ha finalitzat amb un 0-4 pels visitants.

Després de la 9 jornada, la calassificació es tanca així:

1. los foyetes 24
2. OCCAM 24
3. C.D. Borge B 21
4. F.C NIKE FOOTBALL 18
5. Estrombeze 12
6. CUCUCUCU F.C. 6
7. Me Da Igual 3
8. Pistacho mecánico F.C 0

1 i 2 - Ascens
3 - Possible ascens per la neteja de bots
4,5 i 6 - Res
7 i 8- Descens

El Nike ara només està a 3 punts del 3r, i encara falta disputar-se el partit entre els dos, estarà molt car l'ascens!

Nike-Sabadell news

No hay comentarios:

Publicar un comentario